preloader
Söker du jobb som en personlig assistent? Klicka här

Bli kund

Här kan du läsa om hur du blir vår kund.

Bli vår kund via fyra enkla steg

Det kan kännas lite krångligt att anlita eller byta anordnare. Det behöver det inte vara! Nedan följer hur det går till för att bli kund hos oss – i en process som endast omfattar fyra steg.
01
Gradation Image
Kontakt
Oavsett om du funderar på att byta assistansanordnare eller om du behöver hjälp med att ansöka om personlig assistans är du välkommen till att kontakta oss via vårt telefonnummer, e-postadress eller Facebook-sida.
02
Gradation Image
Ett första möte
Du får berätta om dina behov, krav och förväntningar på assistansen. Du får även mer information om våra tjänster och om hur vi arbetar. Mötet är kostnadsfritt och du förbinder dig naturligtvis inte till något.
03
Gradation Image
Förslag
Efter att ha gått igenom dina behov, krav och förväntningar presenterar vi ett budgetförslag för hur din assistansersättning kan fördelas. Om ni vill ändra i upplägget så finns det självklart möjlighet att göra det.
04
Gradation Image
Skriva avtal
Om du beslutar dig för att anlita oss tar vi hand om det praktiska och tar över ansvaret för din personliga assistans då du anser det vara lämpligt. Vi tar kontakt med din tidigare anordnare om vi inte kommer överens om annat.
Sagt om oss:

Vi är väldigt nöjda och samarbetet fungerar faktiskt mycket bra inom alla olika områden. Jag kan varmt rekommendera Reko assistans!

Reko assistans har mycket duktig personal som också kan prata på vårt moderspråk. Det gör det mycket enklare för oss att kommunicera utan missförstånd.

Min släkting trivs mycket bra med sina assistenter. Alla som jobbar på Reko assistans är väldigt snälla och tillmötesgående när vi behöver hjälp.

Vår senaste kundundersökning (2021):

Vi bad samtliga våra kunder betygsätta och jämföra oss i förhållande till deras tidigare assistansanordnare, där högsta betyget 100% motsvarar ett idealt assistansbolag. Även om vi har höjt och kontinuerligt efterstävar ännu bättre betyg är vi glada över resultatet som i genomsnitt blev följande:

Reko assistans 92%
Före detta assistansbolag 66%

Läs gärna mer kring vad en av våra kunder tycker om att ha oss som en assistansanordnare